Μαθητές Γυμνασίου

Με στόχους και όνειρα!

Καθημερινή σχολική μελέτη για το Γυμνάσιο  όλων των μαθημάτων του σχολείου από  Α΄ έως  Γ΄  Γυμνασίου.

Πρόγραμμα γυμνασίου

Μεθοδική και αποδοτική μελέτη στα μαθήματα της επόμενης μέρας

Γίνεται προετοιμασία των επαναληπτικών διαγωνισμάτων του τετράμηνου και των τελικών εξετάσεων για τους μαθητές Γυμνασίου

Σύμφωνα με την πολυετή μέθοδο μας, κανένας μαθητής δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ούτε ως προς τον τρόπο διδασκαλίας, ούτε ως προς το περιεχόμενο των εργασιών του. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μαθητές ως ξεχωριστοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες, ενδιαφέροντα και τρόπους εκμάθησης.

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους βοηθάμε τους μαθητές μας να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν καλύτερα την ύλη των σχολικών τους μαθημάτων καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορετικότητα τους, χρησιμοποιούμε και προσαρμόζουμε εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαλεία, διδακτικές μεθόδους και επιλεγμένο υλικό κατά τη διάρκεια της μελέτης.
Με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνεται το ενδιαφέρον, η επίδοση αλλά και η σταδιακή εξέλιξη των μαθητών, που ανακαλύπτουν την αυτοδύναμη, ανεξάρτητη πλευρά του εαυτού τους, οδηγώντας τους στην επιτυχία!
Έτσι η μελέτη γίνεται διασκέδαση για τον μαθητή ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του κερδίζουν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο!

Ενισχυτική – Υποστηρικτική διδασκαλία

Εκπαιδευτικοί - παιδαγωγοί

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακές σπουδές, «δουλεύουν» εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και τη δυσλεξία επιλύει οριστικά το πρόβλημα διαβάσματος των παιδιών, μαθαίνοντας στο μαθητή το πώς να διαβάζει, εξατομικεύοντας τον τρόπο εργασίας για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Καθημερινή επικοινωνία μαζί σας σε ένα απόλυτα οικογενειακό περιβάλλον
Οι εκπαιδευτικοί για την αξιολόγηση και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο μαθητής ενημερώνουν άμεσα τους γονείς. Η ενημέρωση γίνεται με τη χρήση του τετραδίου προόδου καθώς και με συχνή επικοινωνία.

Τι θα πρέπει να έχω μαζί μου για την καθημερινή μου μελέτη

1. Το σχολικό μου πρόγραμμα
2. Τα βιβλία και τα τετράδια των μαθημάτων που έχω την επόμενη μέρα
3. Την κασετίνα μου
4. Γεωμετρικά όργανα

Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον και ειδικοί εκπαιδευτικοί, με αγάπη, φροντίζουν για τη μόρφωση τους.

Λειτουργούμε με 3 βασικούς κανόνες:

  • Σωστή προετοιμασία για το Λύκειο
  • Ολιγομελή τμήματα
  • 2,5 ώρες καθημερινής μελέτης από Δευτέρα έως Παρασκευή

Ξεκινήστε Σήμερα.

Με δύο κέντρα εκπαίδευσης, ένα στη Δράμα και ένα στον Άγιο Αθανάσιο, είμαστε δίπλα σας σε κάθε εκπαιδευτικό στόχο σας!